ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Σας προτείνουμε τις λύσεις που είναι κατάλληλες για εσάς μετά από μελέτη αναγκών.  Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Τα ταξίδια είναι μέρος της ζωής μας. Σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους ή για λόγους αναψυχής. Κάθε ταξίδι όμως μπορεί να ενέχει κινδύνους και απρόοπτα που θα μας βγάλουν εκτός του προγραμματισμού μας και θα οδηγήσει σε πρόσθετες δαπάνες τις οποίες δεν είχαμε υπολογίσει. Δεν είναι λίγοι οι ταξιδιώτες λόγου χάρη που σε μία ξένη χώρα χάνουν τα έγγραφά τους ή λόγω ασθένειας αναγκάζονται να νοσηλευτούν στο εξωτερικό. Σε αυτές τις περιπτώσεις τη λύση δίνουν τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης τα οποία απευθύνονται σε group τουριστών ή μεμονωμένα άτομα.

Τι καλύπτουν:

• Το ενδεχόμενο απώλειας ή ζημιάς των αποσκευών μας στο αεροδρόμιο ή προς και από το ξενοδοχείο διαμονής
• Τον κίνδυνο λόγω ατυχήματος ή ασθένειας να χρειαστεί να νοσηλευτούμε στο εξωτερικό και την απαιτούμενη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη
• Τη μεταφορά ασθενούς στον τόπο διαμονής και κάλυψη εισιτηρίου για τη μεταφορά συνοδού
• Αποζημίωση δικαιούχων σε περίπτωση απώλειας ζωής
• Απώλεια ή κλοπή προσωπικών εγγράφων
• Καθυστέρηση ή ακύρωση πτήσεων
• Μεταβίβαση μετρητών
• Διακοπή ταξιδιού
• Μεταφορά Φαρμάκων
• Έξοδα έρευνας και διάσωσης

Ποιο είναι το κόστος της ασφάλισης

Τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης έχουν πολύ προσιτά ασφάλιστρα, τα οποία ξεκινούν από περίπου 10 ευρώ. Στην αγορά υφίστανται συμβόλαια με διαφορετικές καλύψεις και το ύψος των ασφαλίστρων εξαρτάται από τη διάρκεια του ταξιδιού αλλά και τον τόπο προορισμού. Για τους επαγγελματίες που ταξιδεύουν συχνά υπάρχουν και ετήσια προγράμματα.

Οι περιορισμοί λόγω Covid-19

Λόγω της πανδημίας οι ισχύοντες κανονισμοί σε κάθε χώρα όσον αφορά τους ταξιδιώτες μεταβάλλονται συνεχώς. Σε πολλές χώρες απαιτείται πλέον για την έκδοση βίζας να υπάρχει ταξιδιωτική ασφάλιση προκειμένου να καλύπτεται το ενδεχόμενο να χρειαστεί να νοσηλευτεί ο ταξιδιώτης στον τόπο προορισμού του.

Στην FlexCare μπορούμε να σας προτείνουμε την ασφάλιση που θα σας καλύψει και να εκδώσουμε άμεσα το συμβόλαιό σας. Με την ταξιδιωτική ασφάλιση μπορείτε να απολαύσετε τα ταξίδια σας και να έχετε εξασφαλίσει ότι ακόμα και σε απρόοπτες καταστάσεις θα μπορείτε να διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση.

Δήλωση ενδιαφέροντος

Χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας αν ενδιαφέρεστε για το παραπάνω ή κάποιο άλλο ασφαλιστικό πρόγραμμα της Flexcare Insurance. Μπορείτε να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας, να ζητήσετε να σας καλέσουμε ή να σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

el