ΣΥΝΤΑΞΗ

Σας προτείνουμε τις λύσεις που είναι κατάλληλες για εσάς μετά από μελέτη αναγκών.  Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Στην ασφαλιστική αγορά υπάρχουν πολλές αξιόπιστες λύσεις συνταξιοδοτικών και επενδυτικών προγραμμάτων που μπορούν να σας παρέχουν την αναγκαία εξασφάλιση που χρειάζεστε είτε για να χρηματοδοτήσετε τις σπουδές των παιδιών σας είτε για να λάβετε συμπληρωματική σύνταξη όταν θα αποχωρήσετε από την εργασία σας. Επειδή τα προγράμματα αυτά είναι ιδιαίτερα σύνθετα απαραίτητη προϋπόθεση για να επενδύσετε σωστά τα χρήματά σας είναι να έχετε στο πλάι σας τον προσωπικό σας σύμβουλο, που θα μελετήσει όλες τις πληροφορίες και θα σας κατευθύνει στις επιλογές που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής και τις ανάγκες σας.
Ολοκληρωμένες και δομημένες λύσεις ιδιωτικής σύνταξης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικά εισοδήματα υπάρχουν. Είναι ωστόσο αναγκαίο επειδή πρόκειται για εξειδικευμένα προγράμματα να έχουμε τη σωστή καθοδήγηση που χρειάζεται προκειμένου να περιορίσουμε το ενδεχόμενο ρίσκο και να επιλέξουμε το πρόγραμμα που μας ταιριάζει και που θα μας καλύψει όταν έρθει η ώρα.
Ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα μπορεί να σας δώσει τη σιγουριά που ζητάτε λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία του ασφαλισμένου, τη διάρκεια του συμβολαίου και τις συμπληρωματικές καλύψεις, όπως λόγου χάρη η απαλλαγή από την πληρωμή ασφαλίστρων σε περίπτωση ανικανότητας.

Δήλωση ενδιαφέροντος

Χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας αν ενδιαφέρεστε για το παραπάνω ή κάποιο άλλο ασφαλιστικό πρόγραμμα της Flexcare Insurance. Μπορείτε να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας, να ζητήσετε να σας καλέσουμε ή να σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

el