ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

Σας προτείνουμε τις λύσεις που είναι κατάλληλες για εσάς μετά από μελέτη αναγκών.  Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Ασφάλιση υγείας

Η ποιότητα της ζωής μας και οι προτεραιότητες μας αλλάζουν ριζικά όταν προκύπτουν προβλήματα υγείας σε εμάς ή σε μέλη της οικογένειάς μας. Σε πολλές περιπτώσεις η άμεση αντιμετώπιση και διαχείριση ζητημάτων υγείας παίζει καθοριστικό ρόλο για την μετεξέλιξή τους. Σε μία εποχή που τα εθνικά συστήματα υγείας επιβαρύνονται υπέρμετρα και η πρόσβαση σε πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες υπηρεσίες υγείας προϋποθέτει γραφειοκρατικές διαδικασίες και αναμονή είναι αναγκαίο να έχουμε ένα ιδιωτικό πρόγραμμα υγείας, το οποίο έρχεται συμπληρωματικά να καλύψει σημαντικά κενά.

Το πιο σημαντικό σε ότι μας συμβεί είναι να ξέρουμε ότι έχουμε την επιλογή να το αντιμετωπίσουμε και τη δυνατότητα να έχουμε πρόσβαση άμεσα σε ότι μπορεί να βελτιώσει την υγεία μας. Αυτή τη λύση προσφέρουν τα ιδιωτικά προγράμματα υγείας τα οποία παρέχουν καλύψεις πρωτοβάθμιας υγείας, δευτεροβάθμιας υγείας και επιδόματα.

Έχοντας πάντα ως γνώμονα την εξυπηρέτηση του ασφαλισμένου και την προάσπιση των συμφερόντων του, είμαστε δίπλα σας για να σας λύσουμε κάθε απορία και να σας βοηθήσουμε να δομήσετε το συμβόλαιο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Στην ασφαλιστική αγορά υπάρχουν ευέλικτα προγράμματα με χαμηλό κόστος που μπορούν να σας διασφαλίσουν ότι σε μία δύσκολη στιγμή θα έχετε άμεσα ιατρική περίθαλψη. Η εμπειρία ετών έχει δείξει ότι συχνά σοβαρές ασθένειες ή ατυχήματα δεν μπορούν εύκολα να καλυφθούν από τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Καλύψεις σε πρωτοβάθμια υγεία
Τα ασφαλιστικά προγράμματα στην ελληνική αγορά καλύπτουν διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς.

Καλύψεις δευτεροβάθμιας υγείας
Η ασφάλιση υγείας καλύπτει τη νοσηλεία σε ιδιωτικά θεραπευτήρια. Από συμβόλαιο σε συμβόλαιο υπάρχουν μεγάλες διαφοροποιήσεις ως προς το ύψος των δαπανών που καταβάλλει η ασφαλιστική. Είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζουμε τι ορίζει το συμβόλαιό μας όσον αφορά τη νοσηλεία σε συμβεβλημένα και μη θεραπευτήρια καθώς και το ενδεχόμενο θεραπείας στο εξωτερικό. Στην flexcare είμαστε δίπλα σας για να σας εξηγήσουμε ότι χρειάζεται και να σας ενημερώσουμε για κάθε παράμετρο που πρέπει να γνωρίζετε όπως το ύψος των απαλλαγών και πως επηρεάζει τα ασφάλιστρα.

Επιδόματα
Τα προγράμματα υγείας παρέχουν επιδόματα τα οποία διαφοροποιούνται από εταιρεία σε εταιρεία. Σήμερα οι περισσότερες εταιρείες παρέχουν επίδομα νοσηλείας για Covid-19, το ύψος του οποίου εξαρτάται από τις ημέρες νοσηλείας σε δημόσια δομή. Πρόκειται στην ουσία για το Ημερήσιο Νοσοκομειακό Επίδομα που καταβάλλουν οι ασφαλιστικές σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος δεν κάνει χρήση του συμβολαίου του και νοσηλεύεται σε κρατικό νοσοκομείο. Άλλα επιδόματα στα συμβόλαια ασφάλισης υγείας είναι το χειρουργικό επίδομα το οποίο ποικίλλει ανάλογα με τη σοβαρότητα της επέμβασης ή το επίδομα σοβαρών ασθενειών, το επίδομα τοκετού κ.α.

Δήλωση ενδιαφέροντος

Χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας αν ενδιαφέρεστε για το παραπάνω ή κάποιο άλλο ασφαλιστικό πρόγραμμα της Flexcare Insurance. Μπορείτε να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας, να ζητήσετε να σας καλέσουμε ή να σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

el