ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΚΑΦΩΝ

Σας προτείνουμε τις λύσεις που είναι κατάλληλες για εσάς μετά από μελέτη αναγκών.  Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Το σκάφος είναι για κάποιους τρόπος ζωής προσφέροντας μιά μοναδική ελευθερία και απόλαυσης της θάλασσας. Η ασφάλεια σκαφών δηλαδή ταχύπλοων σκαφών, φουσκωτών σκαφών, ιστιοπλοϊκών σκαφών, jet ski, yachts, είτε είναι ιδιωτικής, ή επαγγελματικής χρήσης είναι όπως και η ασφάλιση αυτοκινήτων υποχρεωτική από το νόμο 2743/99. Οι υποχρεωτικές βασικές καλύψεις περιλαμβάνουν την αστική ευθύνη έναντι τρίτων για σωματικές βλάβες (έως 300.000 ευρώ) για υλικές ζημιές (έως 150.000 ευρώ) και για πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης (έως 90.000 ευρώ). Είναι πολύ σημαντικό να γίνει σωστή επιλογή στην ασφάλεια σκάφους. Όχι μόνο με κριτήριο τα χαμηλά ασφάλιστρα αλλά και τη φερεγγυότητα της ασφαλιστικής εταιρίας, η οποία σε μια δύσκολη στιγμή θα μας αποζημιώσει.

Το γραφείο μας έχει συνεργασία με τις μεγαλύτερες και πλέον φερέγγυες ασφαλιστικές εταιρίες και έτσι έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε φθηνή ασφάλεια σκάφους.
Το σκάφος αναψυχής είναι ένα περιουσιακό στοιχείο που διατρέχει μεγάλους κινδύνους στη θάλασσα. Γι αυτό το λόγο εκτός από τις βασικές υποχρεωτικές από το νόμο καλύψεις στην ασφάλεια σκάφους παρέχονται και προαιρετικές καλύψεις όπως για πρόσκρουση, βύθιση, προσάραξη ή ανατροπή του σκάφους καθώς επίσης και καλύψεις για φωτιά, κλοπή, μηχανικές βλάβες κ.λ.π.

Δήλωση ενδιαφέροντος

Χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας αν ενδιαφέρεστε για το παραπάνω ή κάποιο άλλο ασφαλιστικό πρόγραμμα της Flexcare Insurance. Μπορείτε να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας, να ζητήσετε να σας καλέσουμε ή να σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

el