ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ

Σας προτείνουμε τις λύσεις που είναι κατάλληλες για εσάς μετά από μελέτη αναγκών.  Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Όσο είμαστε εν ζωή βάζουμε σε προτεραιότητα την προστασία της οικογένειας μας. Ωστόσο επειδή οι συνθήκες μεταβάλλονται απρόοπτα πολλές φορές και ανατρέπουν τα σχέδια μας πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να έχουμε προνοήσει για το πώς οι δικοί μας άνθρωποι θα εξασφαλιστούν όταν εμείς φύγουμε από τη ζωή.

Η εμπειρία έχει δείξει ότι μία απρόσμενη απώλεια, πέρα από το συναισθηματικό – ψυχικό βάρος που επιφέρει για τα μέλη της οικογένειας, μπορεί να οδηγήσει, ανάλογα με το πώς είναι οργανωμένος ο προϋπολογισμός και τα έσοδα, ακόμα και σε οικονομική καταστροφή μία οικογένεια. Επιλέξτε την εξασφάλιση που χρειάζεστε για τους ανθρώπους σας για να είστε σίγουροι ότι ακόμα και αν σας συμβεί κάτι εκείνοι θα είναι ασφαλείς οικονομικά και δεν θα πνιγούν από τρέχοντα έξοδα, φόρους κληρονομιάς, δάνεια, πιστωτικές κάρτες κλπ. Τα προγράμματα ζωής σε γενικές γραμμές έχουν τις ακόλουθες κατηγορίες:

– Ισόβια Ασφάλεια Ζωής: Πρόγραμμα ισόβιας διάρκειας που θα καταβάλλει ένα κεφάλαιο στην οικογένεια σας σε περίπτωση που εσείς φύγετε από τη ζωή. Η αποζημίωση καταβάλλεται ως εφάπαξ ποσό, ενώ ο ασφαλισμένος μπορεί κατά τη διάρκεια της ισχύος του συμβολαίου να το εξαγοράσει. – Απλή Ασφάλεια Ζωής: Πρόκειται για συμβόλαια που έχουν προκαθορισμένη χρονική ισχύ για 15 ή 20 χρόνια λόγου χάρη. Στην ουσία οι δικαιούχοι αποζημιώνονται μόνο όταν η απώλεια ζωής πραγματοποιηθεί στη χρονική περίοδο που ορίζεται στο συμβόλαιο. – Ετήσια Ασφάλεια Ζωής: Έχει ετήσια διάρκεια το συμβόλαιο οπότε κάθε χρόνο ανανεώνεται εκ νέου. Οι δικαιούχοι αποζημιώνονται εάν ο ασφαλισμένος φύγει από τη ζωή την περίοδο που ορίζεται από το συμβόλαιο. – Ασφάλεια Ζωής μειούμενου Κεφαλαίου: Αφορά κατά κύριο λόγο ανθρώπους που ανησυχούν ότι εάν φύγουν από τη ζωή οι οικείοι τους θα επωμιστούν δανειακές υποχρεώσεις – Μικτή Ασφάλιση: Ο συνδυασμός ασφάλισης ζωής και αποταμίευσης αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, το οποίο εξασφαλίζει σε εσάς ότι θα πάρετε ένα κεφάλαιο μετά από ορισμένο διάστημα μέσω της αποταμίευσης και ταυτόχρονα δημιουργείται ένα κεφάλαιο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε περίπτωση που φύγετε από τη ζωή – Κάλυψη Απαλλαγής Ασφαλίστρων: Σας δίνει τη δυνατότητα σε περίπτωση ολικής ανικανότητας για εργασία να μπορέσετε να συνεχίσετε το πρόγραμμα ζωής σας και να καταβάλλει στην ουσία η ασφαλιστική για εσάς τα ασφάλιστρα – Ασφάλεια Ζωής από Ατύχημα: Πρόκειται για συμπληρωματική κάλυψη που εξασφαλίζει την οικογένεια σας σε περίπτωση που εσείς φύγετε από τη ζωή λόγω ατυχήματος. Απευθύνεται κυρίως σε ανθρώπους που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ταξιδεύουν συχνά ή βρίσκονται με μεγάλη συχνότητα εκτεθειμένοι σε κινδύνους.

Δήλωση ενδιαφέροντος

Χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας αν ενδιαφέρεστε για το παραπάνω ή κάποιο άλλο ασφαλιστικό πρόγραμμα της Flexcare Insurance. Μπορείτε να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας, να ζητήσετε να σας καλέσουμε ή να σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

el