ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ

Σας προτείνουμε τις λύσεις που είναι κατάλληλες για εσάς μετά από μελέτη αναγκών.  Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Ομαδικές Ασφαλίσεις

Οι ομαδικές ασφαλίσεις είναι προγράμματα υγείας, ζωής και αποταμίευσης που αφορούν τους εργαζόμενους μίας επιχείρησης και παρέχονται από τον εργοδότη. Ακόμα και σε οικονομικές κρίσεις οι επιχειρήσεις διατηρούν τα ομαδικά ασφαλιστήρια που έχουν, καθώς παρέχουν αμφίπλευρα οφέλη στη διοίκηση της επιχείρησης αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό.

Τι καλύψεις παρέχουν:

α) Υγείας: Τα ομαδικά ασφαλιστήρια μπορούν να καλύψουν 10.000-20.000 ετησίως σε δαπάνες υγείας για κάθε ασφαλισμένο. Αυτό σημαίνει ότι αν προκύψει κάποιο έκτακτο περιστατικό υγείας, ασθένεια ή ατύχημα ο ασφαλισμένος θα μπορέσει να αξιοποιήσει το πρόγραμμα για να αντιμετωπίσει το απρόοπτο στην υγεία του σε ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο. Δεδομένης της επιβάρυνσης που υφίσταται το δημόσιο σύστημα υγείας η παροχή αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική. Ταυτόχρονα η ομαδική ασφάλιση καλύπτει και ιατροφαρακευτική περίθαλψη, επιδόματα (λόγου χάρη επίδομα τοκετού) και διαγνωστικές εξετάσεις.

β) Ζωής: Πρόκειται για την παραδοσιακή ασφάλιση ζωής που ορίζει ότι σε περίπτωση που υποστούμε ολική ή μερική ανικανότητα από ατύχημα ή ασθένεια θα αποζημιωθούμε με ένα ποσό για να καλύψουμε την οικονομική επίπτωση της απώλειας των εσόδων από την εργασία μας. Τα ασφαλιστήρια επίσης προβλέπουν ότι σε περίπτωση απώλειας ζωής το ποσό που ορίζεται στο συμβόλαιο πηγαίνει στους δικαιούχους του συμβαλλόμενου.

γ) Αποταμίευσης:

Στα ομαδικά μπορεί να ενταχθεί και αποταμιευτικό πρόγραμμα. Ανάλογα με τους όρους που έχουν συμφωνηθεί συγκεντρώνεται ένα ποσό το οποίο θα μπορέσει ο εργαζόμενος είτε με την αποχώρησή του από την εργασία είτε με τη συνταξιοδότηση να το λάβει για να συμπληρώσει το εισόδημά του.

Τα οφέλη για τους εργοδότες:

– Η ασφάλιση για τους εργαζόμενους εκπίπτει από το φορολογητέο εισόδημα
– Ενισχύεται η παραγωγικότητα των εργαζομένων
– Κίνητρο προσέλκυσης νέων εργαζομένων και επαγγελματιών με δεξιότητες
– Βελτιώνει τη σχέση εργαζόμενου-εργοδότη

Τα ομαδικά ασφαλιστήρια απαιτούν σχεδιασμό και εξειδίκευση. Στην FlexCare έχουμε αναλάβει τη δημιουργία ομαδικών προγραμμάτων για μεγάλες επιχειρήσεις με εκατοντάδες εργαζόμενους.

Είμαστε εδώ για να δούμε μαζί βήμα-βήμα που είναι η βέλτιστη ασφαλιστή λύση για την δική σας επιχείρηση.

Δήλωση ενδιαφέροντος

Χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας αν ενδιαφέρεστε για το παραπάνω ή κάποιο άλλο ασφαλιστικό πρόγραμμα της Flexcare Insurance. Μπορείτε να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας, να ζητήσετε να σας καλέσουμε ή να σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

el