ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Σας προτείνουμε τις λύσεις που είναι κατάλληλες για εσάς μετά από μελέτη αναγκών.  Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Η ζωή μας ανατρέπεται συχνά από απρόοπτα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε δαπανώντας χρόνο και χρήμα. Σε όλες τις εκφάνσεις της η καθημερινή μας δραστηριότητα μπορεί να μας οδηγήσει σε νομικές διεκδικήσεις ή και στην ανάγκη να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας ως πολίτη, ως ιδιώτη ή επαγγελματία σε ένα δικαστήριο για την πρόκληση ζημίας σε τρίτους.

Φανταστείτε να χρειαστεί να διεκδικήσετε ζημιές από κακοτεχνίες στο σπίτι που χτίζετε, να χρειαστείτε νομική βοήθεια για ένα ατύχημα με υπαιτιότητα κάποιου άλλου ή και να χρειαστείτε εκπροσώπηση ως επαγγελματίας σε δικαστική διαφορά που έχει προκύψει.

Τις περιπτώσεις αυτές μπορεί να καλύψει η ασφάλιση νομικής προστασίας που μας δίνει πρόσβαση σε διαδικασίες που απαιτούν χρόνο, γραφειοκρατικές και κάποιες φορές δυσνόητες για εμάς. Εξειδικευμένοι νομικοί αναλαμβάνουν για εμάς να διεκπεραιώσουν όλες τις διαδικασίες, τη συγκέντρωση όλων των απαραίτητων εγγράφων και δικαιολογητικών και να μας ενημερώσουν για την πορεία της υπόθεσής μας.

Τα συμβόλαια νομικής προστασίας σας παρέχουν έναν αξιόπιστο συνεργάτη που όταν χρειαστεί θα σας υπερασπιστεί στο δικαστήριο ή θα σας εκπροσωπήσει σε μία αξίωση ή μήνυσή σας. Θα σας ενημερώσει για την έκβαση της υπόθεσής σας καθώς και για το ενδεχόμενο και τα οφέλη ενός εξωδικαστικού συμβιβασμού τον οποίο ο ίδιος θα επιληφθεί.

Δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με καμία διαδικασία και δεν θα έχετε οικονομικές επιβαρύνσεις καθώς στις καλύψεις περιλαμβάνονται τόσο η καταβολή των δικηγορικών αμοιβών όσο και οι αποζημιώσεις των δικαστικών επιμελητών.

Ο νομικός σας σύμβουλος θα είναι δίπλα σας για να σας ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις που σας αφορούν και να σας συμβουλεύσει όπου κρίνεται αναγκαία η συμβολή του.

Δήλωση ενδιαφέροντος

Χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας αν ενδιαφέρεστε για το παραπάνω ή κάποιο άλλο ασφαλιστικό πρόγραμμα της Flexcare Insurance. Μπορείτε να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας, να ζητήσετε να σας καλέσουμε ή να σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

el