ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Σας προτείνουμε τις λύσεις που είναι κατάλληλες για εσάς μετά από μελέτη αναγκών.  Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Κάθε επιχείρηση εξασφαλίζει εισοδήματα, τόσο του εργοδότη όσο και των εργαζομένων. Είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο το οποίο είναι εκτεθειμένο σε πολλούς κινδύνους. Στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων μπορεί να απειληθεί μετά από μία μεγάλη ζημιά που μπορεί να είναι απόρροια φωτιάς ή πλημμύρας. Η δημιουργία ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου για την επιχείρησή μας είναι στην ουσία μία επένδυση στη βιωσιμότητά της.

Που απευθύνονται οι ασφαλίσεις επιχειρήσεων:

Σε όλες τις επιχειρήσεις. Με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες, το ρίσκο που ενέχει η δραστηριοποίηση της επιχείρησης, το μέγεθός της κ.ο.κ. στην FlexCare θα εκπονήσουμε έκθεση για να σχεδιάσουμε την καλύτερη λύση για εσάς. Κάθε επιχείρηση έχει ιδιαιτερότητες και διαφορετικές ανάγκες.

Τι καλύπτεται:

– Το κτίριο και οι βοηθητικοί χώροι για ζημιές από φωτιά, βραχυκύκλωμα, έκρηξη, καπνό, κακόβουλες και τρομοκρατικές ενέργειες, πλημμύρα, θύελλα, καταιγίδα, χαλάζι, ανεμοστρόβιλο, παγετό, διαρροή σωληνώσεων, καθίζηση του εδάφους, θραύση κρυστάλλων, ζημιές από πτώση δέντρων ή στύλων, πρόσκρουση οχήματος, πτώση αεροσκάφους
– Το περιεχόμενο: Ο εξοπλισμός της επιχείρησης, τα μηχανήματα, οι πρώτες ύλες και τα εμπορεύματα
– κλοπή και ληστεία
– ζημιές από σεισμό στο κτίριο και το περιεχόμενο
– Διακοπή Εργασιών και Απώλεια Κερδών

Δήλωση ενδιαφέροντος

Χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας αν ενδιαφέρεστε για το παραπάνω ή κάποιο άλλο ασφαλιστικό πρόγραμμα της Flexcare Insurance. Μπορείτε να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας, να ζητήσετε να σας καλέσουμε ή να σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

el