ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Σας προτείνουμε τις λύσεις που είναι κατάλληλες για εσάς μετά από μελέτη αναγκών.  Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Πηγή εισοδημάτων για χιλιάδες επιχειρηματίες αποτελούν οι ξενοδοχειακές μονάδες και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στα οποία διαμένουν κάθε χρόνο Έλληνες αλλά και ξένοι τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας. Στα χρόνια που το γραφείο μας δραστηριοποιείται στην ιδιωτική ασφάλιση έχουμε δει πολλές περιπτώσεις ασφαλισμένων πελατών που το ασφαλιστήριο συμβόλαιο τους στάθηκε σωτήριο για την επαγγελματική τους συνέχεια. Τόσο σε επίπεδο ασφάλισης περιουσίας όσο και σε επίπεδο αστικής ευθύνης η κάλυψη σας είναι αναγκαία, δεδομένης και της νοοτροπίας πολλών τουριστών να διεκδικούν εύκολα αποζημιώσεις όταν υφίστανται βλάβη από τρίτους. Η ασφάλισή σας είναι ο μόνος τρόπος να προστατεύσετε την περιουσία και τα έσοδά σας.

Τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι ιδιοκτήτες τουριστικών καλύπτουν εξειδικευμένα προγράμματα της ασφαλιστικής αγοράς που προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες των επαγγελματιών και εξασφαλίζουν την προστασία της επιχείρησης από συγκεκριμένες καταστάσεις. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα μιλήσουν μαζί σας θα αναλύσουν τα δεδομένα που αφορούν την επιχείρησή σας και θα σας προτείνουν το συμβόλαιο που ταιριάζει στην περίπτωσή σας. Το τελικό ασφάλιστρο διαμορφώνεται βάσει των καλύψεων, της αξίας του κτηρίου, του περιεχομένου και των εσόδων της επιχείρησής σας.

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο εξασφαλίζει προστασία από: o Εργοδοτική Αστική Ευθύνη: Αφορά κυρίως εργατικά ατυχήματα και την καταβολή αποζημίωσης σε εργαζόμενους για ψυχική οδύνη ή σωματική βλάβη o Γενική αστική ευθύνη: Καλύπτεται η ευθύνη σε περίπτωση ζημιάς σε τρίτους, όπως λόγου χάρη τους πελάτες του ξενοδοχείου ή επισκέπτες, σε περιπτώσεις σωματικής βλάβης ή απώλειας ζωής ή υλική ζημιά σε περιουσιακά στοιχεία o απώλεια χρημάτων: καλύπτεται η απώλεια ή ζημιά χρημάτων ενώ βρίσκονται μέσα στους χώρους του ξενοδοχείου τις ώρες λειτουργίας ή μέσα σε χρηματοκιβώτιο εκτός ωρών λειτουργίας ή ενώ μεταφέρονται από και προς τo ξενοδοχείο o Πυρκαγιά o Πυρκαγιά από δάσος o Ευρεία έκρηξη o Πτώση αεροσκάφους o Πρόσκρουση οχήματος o Πολιτικές ταραχές, τρομοκρατικές ενέργειες o Κλοπή και βανδαλισμοί o Θραύση κρυστάλλων και υαλοπίνακων o Ζημιές από φυσικά φαινόμενα: Αποζημίωση για φθορές που μπορεί να γίνουν από θύελλα, καταιγίδα, πλημμύρα o Ληστεία χρημάτων o Αλλοίωση τροφίμων: Αφορά τις μονάδες που έχουν ψυγεία με τρόφιμα. Σε περίπτωση που γίνει διακοπή ρεύματος σας καλύπτει για τα τρόφιμα και τις πρώτες ύλες που θα υποστούν ζημιά o Κατά παντός κινδύνου κάλυψη για ηλεκτρονικό εξοπλισμό o Βραχυκύκλωμα o Επίδομα διακοπής Εργασιών: Δίνεται επίδομα σε περίπτωση που για κάποιο χρονικό διάστημα δεν λειτουργεί η επιχείρησή σας. Το χρονικό διάστημα που αποδίδεται εξαρτάται από το συμβόλαιο o κλοπή o σεισμός o κακόβουλες ενέργειες

Δήλωση ενδιαφέροντος

Χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας αν ενδιαφέρεστε για το παραπάνω ή κάποιο άλλο ασφαλιστικό πρόγραμμα της Flexcare Insurance. Μπορείτε να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας, να ζητήσετε να σας καλέσουμε ή να σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

el