ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Σας προτείνουμε τις λύσεις που είναι κατάλληλες για εσάς μετά από μελέτη αναγκών.  Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Στις ασφαλίσεις αστικής ευθύνης στρέφονται τα τελευταία χρόνια οι επαγγελματίες τόσο λόγω του δυσμενούς οικονομικού κλίματος όσο και λόγω της νομοθεσίας που εξελίσσεται και γίνεται πιο περίπλοκη όσον αφορά τη δραστηριότητα των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων.

Ο νόμος υποχρεώνει τον κάθε επαγγελματία, που στο πλαίσιο της άσκησης της δραστηριότητάς του προξένησε από σφάλμα ή λάθος ή αμέλεια ζημιά σε τρίτο, να τον αποζημιώσει.

Φανταστείτε λοιπόν να είστε γιατρός και οι συγγενείς ενός ασθενούς να σας μηνύουν ότι δεν πράξατε τα δέοντα ή ότι προξενήσατε μόνιμη ανικανότητα ή ακόμα και θάνατο σε έναν θεραπευόμενο σας. Σκεφτείτε πώς θα μπορούσατε να καλύψετε τα δικαστικά έξοδα ακόμα και από μία ψευδή διεκδίκηση όπου θα έπρεπε ωστόσο να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Στην ουσία δεν υπάρχει επαγγελματικός κλάδος που να μην είναι σημαντική η κάλυψη της αστικής ευθύνης επαγγελματία, ωστόσο υπάρχουν κάποια επαγγέλματα που συνήθως απευθύνονται σε μεγαλύτερο βαθμό στις ασφαλιστικές εταιρείες λόγω της έκθεσής τους στον εν λόγω κίνδυνο.

Δήλωση ενδιαφέροντος

Χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας αν ενδιαφέρεστε για το παραπάνω ή κάποιο άλλο ασφαλιστικό πρόγραμμα της Flexcare Insurance. Μπορείτε να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας, να ζητήσετε να σας καλέσουμε ή να σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

el